Politica de confidentialitate si politica modulelor cookie

Intelegem importanta confidentialitatii dvs. si ca va intereseaza modul in care informatiile dvs. sunt utilizate si partajate online. Respectam si apreciem intimitatea tuturor celor care viziteaza Site-ul motoreductoare.ro si vom colecta si utiliza informatii numai in moduri care va sunt utile si intr-o maniera compatibila cu drepturile si obligatiile noastre in conformitate cu legea.
Aceasta Politica se aplica utilizarii noastre a datelor colectate de noi in legatura cu utilizarea de catre dvs. a site-ului nostru. Cititi cu atentie aceasta Politica de confidentialitate si asigurati-va ca o intelegeti. Prin accesarea site-ului nostru acceptati prezenta Politica de confidentialitate. Daca nu acceptati si nu sunteti de acord cu aceasta Politica de confidentialitate, trebuie sa va opriti imediat din utilizarea Site-ului.

1. Definitii si interpretari

In aceasta politica, urmatorii termeni vor avea urmatoarele semnificatii:

·        “GDPR” inseamna Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale, ce intra in vigoare la 25 mai 2018 in tarile membre ale Uniunii Europene;

·        “Cookie” inseamna un mic fisier text plasat pe computerul sau dispozitivul dvs. de catre Site-ul nostru atunci cand vizitati anumite parti ale site-ului nostru si / sau cand utilizati anumite caracteristici ale site-ului. Detaliile cookie-urilor utilizate de site-ul nostru sunt prezentate in sectiunea 11 de mai jos;

·        “Site-ul nostru” inseamna acest site, motoreductoare.ro, cu orice subdomeniu;

·        “Legea cookie-urilor” se refera la Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 1101 din 25/11/2004, modificata si completata de Ordonanta de urgenta nr. 13 din 24/04/2012.

·        “Noi / noua / nostru” inseamna Societatea Comerciala PROCONSIL GRUP s.r.l.

2. Informatii despre noi

Site-ul motoreductoare.ro este detinut si operat de PROCONSIL GRUP srl, societate comerciala cu raspundere limitata inregistrata in Romania cu CUI RO17046835, numar Registrul Comertului J22/2792/2004 avand sediul social la adresa comuna Topile, jud. Iasi.

Persoana responsabila cu protectia datelor este Silviu Cojocariu, care poate fi contactat la office@motoreductoare.ro.

3. Scopul prezentei Politici

Aceasta Politica de confidentialitate se aplica numai utilizarii de catre dvs. a Site-ului nostru. Nu se refera la niciun site care este legat de site-ul nostru (fie ca furnizam aceste link-uri, fie ca sunt distribuite de alti utilizatori). Nu avem control asupra modului in care datele dvs. sunt colectate, stocate sau utilizate de alte site-uri web si va sfatuim sa verificati politicile de confidentialitate ale acestor site-uri inainte de a le furniza date.

4. Ce date colectam?

Unele date vor fi colectate automat de catre site-ul nostru; pentru mai multe detalii, consultati sectiunea 12 privind Utilizarea modulelor cookie. Alte date vor fi colectate numai daca le trimiteti voluntar si va exprimati consimtamantul pentru utilizarea acestora in scopurile stabilite in sectiunea 5 (de exemplu, la cumpararea unui produs sau la crearea unui cont). In functie de utilizarea de catre dvs. a Site-ului nostru, este posibil sa colectam unele din sau toate datele urmatoare:

·        Numele si prenumele;

·        Informatii de contact precum adresa de email sau numarul de telefon;

·        Adresa IP (colectata automat si anonimizata);

·        Tipul browserului si versiunea (colectate automat);

·        Sistemul de operare (colectat automat);

·        O lista de URL-uri incepand cu site-ul de pe care ati ajuns pe Site-ul nostru, activitatea pe Site-ul nostru si site-ul pe care plecati de pe Site-ul nostru (colectate automat).

5. Cum utilizam datele colectate?

Toate datele cu caracter personal sunt stocate in siguranta in conformitate cu Regulamentul UE privind protectia generala a datelor (Regulamentul (UE) 2016/679) (GDPR). Pentru mai multe detalii privind securitatea, consultati sectiunea 6 de mai jos.

Utilizam datele dvs. pentru a va oferi cele mai bune produse si / sau servicii, incluzand:

·        Furnizarea si gestiunea accesului la Site-ul nostru;

·        Personalizarea si imbunatatirea experientei pe Site-ul nostru;

·        Personalizarea produselor si informatiilor pe care vi le furnizam;

·        Raspuns la comunicarile pe care le initiati catre noi;

·        Furnizarea de email-uri (de exemplu Newsletter, alerte etc) la care v-ati abonat; va veti putea dezabona oricand folosind linkul “Dezabonare” din email;

·        Cercetari de piata;

·        Analiza modului in care Dvs. utilizati SIte-ul nostru, in scopul imbunatatirii continue a experientei vizitatorilor pe Site-ul nostru.

In unele cazuri, colectarea de date poate fi o cerinta legala sau contractuala si nu va vom putea livra produse sau servicii daca nu avem consimtamantul dvs. pentru ca noi sa putem folosi aceste date.

Cu permisiunea dvs. si / sau in cazul in care acest lucru este permis de lege, este posibil sa folosim datele dvs. in scopuri de marketing care pot include contactarea dvs. prin email si / sau telefon pentru trimiterea de informatii, stiri si oferte cu privire la serviciile noastre. Cu toate acestea, nu va vom trimite niciun fel de comunicare de marketing nesolicitata sau spam si vom lua toate masurile rezonabile pentru a va proteja pe deplin drepturile si pentru a ne respecta obligatiile in temeiul Regulamentului General de Protectie a Datelor Personale si Regulamentului privind confidentialitatea si comunicatiile electronice (Directiva CE) cu completarile din 2004, 2011 si 2015.

Activitatea dvs. este monitorizata utilizand cookie-urile, dupa cum este detaliat mai jos in sectiunea 12. Puteti sa va controlati si sa limitati datele utilizate in acest mod, ajustand setarile de confidentialitate ale browserului dvs. web. Retineti ca nu controlam activitatile acestor agentii de publicitate si nici informatiile pe care le colecteaza si le utilizeaza. Limitarea utilizarii datelor dvs. in acest fel nu va elimina publicitatea, ci o va face mai putin relevanta pentru interesele si activitatile dvs. pe site-ul nostru.

In conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale, ne vom asigura ca datele dvs. personale sunt procesate in mod legal, corect si transparent, fara a va afecta in mod negativ drepturile. Vom procesa datele dvs. personale numai daca se aplica cel putin unul din urmatoarele criterii:

·        v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor dvs. personale pentru unul sau mai multe scopuri specifice;

·        prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care sunteti parte sau pentru a putea gestiona solicitarile dvs. inainte de a incheia un contract;

·        prelucrarea este necesara pentru respectarea unei obligatii legale la care suntem supusi;
si / sau

·        prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de noi sau de o terta parte, cu exceptia cazului in care aceste interese sunt inlaturate de drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate care necesita protectie a datelor cu caracter personal. Logarea automata a adresei IP de la care accesati site-ul va fi facuta pentru a ne proteja de eventualele activitati informatice infractionale.

6. Cum si unde stocam datele?

Pastram datele dvs. atata timp cat trebuie sa le folosim asa cum este descris mai sus in sectiunea 5 si / sau pentru atata timp cat avem permisiunea dvs. sa le pastram. In orice caz, vom efectua o analiza anuala pentru a verifica daca trebuie sa mai pastram datele dvs. Datele dvs. vor fi sterse daca nu mai avem nevoie de ele.

Datele dvs. vor fi stocate numai in Spatiul Economic European („SEE”) (SEE este format din toate statele membre ale UE, plus Norvegia, Islanda si Liechtenstein).

Securitatea datelor are o importanta deosebita pentru noi si pentru a va proteja datele am stabilit proceduri fizice, electronice si organizationale adecvate pentru a proteja si securiza datele colectate prin Site-ul nostru.

Etapele pe care le luam pentru a va asigura si proteja datele dvs. includ:

·        Criptarea accesarii Site-ului nostru prin certificat SSL

·        Stocarea criptata a datelor pe calculatoarele / serverele din Companie

·        Stocarea criptata a datelor pe serverele partenerilor (de exemplu, compania care ofera serviciul de gazduire a Site-ului nostru)

In ciuda masurilor de securitate pe care le luam, este important sa retineti ca transmiterea datelor prin internet nu este complet sigura si ca vi se recomanda sa luati masurile de precautie adecvate atunci cand transmiteti datele catre noi prin intermediul internetului.

7. Divulgam datele Dvs. personale?

Putem compila statistici despre utilizarea site-ului nostru, inclusiv date despre trafic, modele de utilizare, numarul de utilizatori, vanzari si alte informatii. Toate aceste date vor fi anonime si nu vor include informatii personale de identificare. Putem impartasi din cand in cand astfel de date cu terte parti, cum ar fi investitorii potentiali, furnizorii de servicii si partenerii. Datele vor fi partajate si utilizate numai in limitele legii.

In anumite circumstante, putem fi obligati din punct de vedere legal sa impartasim anumite date detinute de noi, care pot include informatiile dvs. personale, de exemplu, in cazul in care suntem implicati in proceduri judiciare, unde respectam cerintele legislatiei, o hotarare judecatoreasca sau o autoritate guvernamentala. Nu va solicitam niciun alt consimtamant pentru a va permite sa va impartasim datele in astfel de circumstante si va vom respecta dupa cum este necesar cu orice solicitare obligatorie din punct de vedere legal care este facuta de noi.

8. Care sunt drepturile dumneavoastra?

In conditiile Regulamentului General de Protectie a Datelor Personale, aveti:

·        dreptul la informare: aveti dreptul de a fi informat asupra tuturor activitatilor de processare a datelor desfasurate de Noi;

·        dreptul de acces: aveti dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, are dreptul de acces la datele respective

·        dreptul la rectificare: persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, are dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare

·        dreptul la stergerea datelor: In situatiile in care datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare,
persoana se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, persoana are dreptul de a obtine stergerea datelor care o privesc, fara intarzieri nejustificate

·        dreptul la restrictionarea prelucrarii: Persoana vizata are dreptul la restrictionarea prelucrarii in urmatoarele situatii: contesta exactitatea datelor, pentru o perioada care permite operatorului sa verifice exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; nu mai este nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; persoana s-a opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca interesele legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor persoanei

·        dreptul la opozitie: Persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment, la prelucrarea datelor cu caracter personal. Operatorul va da curs cererii, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sale legitime sau in care scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii datelor in scop de marketing direct

·        dreptul de a nu fi supusa unei decizii automate cu efect semnificativ: Nu are acest drept in cazul in care decizia: este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si un operator de date; este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau are la baza consimtamantul explicit al persoanei vizate

·        dreptul la portabilitatea datelor: Persoana vizata are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea operatorului, in cazul in care sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii: prelucrarea se bazeaza pe consimtamant sau pe un contract si prelucrarea este efectuata prin mijloace automate

·        dreptul de a-si retrage consimtamantul acordat in orice moment si in mod gratuit.

9. Cum puteti avea control asupra datelor dvs.?

Cand trimiteti informatii prin intermediul site-ului nostru, vi se pot oferi optiuni pentru a restrictiona utilizarea datelor de catre noi. Scopul nostru este sa va asiguram un bun control asupra utilizarii de catre noi a datelor dvs. (inclusiv abilitatea de a renunta la primirea de e-mailuri de la noi, pe care o puteti face prin dezabonare utilizand legaturile furnizate in e-mailurile noastre).

10. Dreptul de a bloca informatii si dreptul de a retrage informatiile dupa ce le-ati dat

Puteti restrictiona utilizarea de catre browserul dvs. de internet a cookie-urilor. Pentru mai multe informatii, consultati sectiunea 12.

Va puteti retrage consimtamantul pentru ca noi sa va folosim datele dvs. personale asa cum se specifica in sectiunea 5, in orice moment, contactandu-ne folosind detaliile stabilite in sectiunea 2 si vom sterge datele dvs. din sistemele noastre. Cu toate acestea, va rugam sa luati la cunostinta ca acest lucru poate bloca vanzarea si livrarea produselor noastre catre dumneavoastra.

11. Cum puteti avea acces la date?

Aveti dreptul legal de a solicita o copie a oricaror date personale detinute de noi (in cazul in care aceste date sunt detinute). Contactati-ne pentru mai multe detalii folosind detaliile de contact de mai sus (sectiunea 2).

12. Ce module cookie utilizam si pentru ce?

Un cookie este un mic fisier text stocat pe computer. Cookie-urile contin informatii utilizate pentru a asigura functionalitatea site-urilor. Puteti controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivarii cookie-urilor poate impiedica utilizarea anumitor functii.

Site-ul nostru poate plasa si accesa anumite cookie-uri primare pe computerul sau pe dispozitivul dvs. Toate cookie-urile utilizate de catre si pe site-ul nostru sunt utilizate in conformitate cu Legea cookie-urilor. Cookie-urile primare sunt cele plasate direct de noi si sunt utilizate numai de noi. Utilizam cookie-uri pentru a facilita si a imbunatati experienta dvs. pe site-ul nostru si pentru a furniza si a ne imbunatati produsele si / sau serviciile. Compania noastra a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca intimitatea dvs. este protejata si respectata in orice moment. Utilizand Site-ul nostru, este posibil sa primiti si anumite cookie-uri terte pe computerul sau pe dispozitivul dvs. Cookie-urile terte sunt cele plasate de site-uri, servicii si / sau alte parti decat noi; aceste cookie-uri nu colecteaza informatii personale.

Anumite caracteristici ale site-ului nostru depind de functionarea modulelor cookie. Legea Cookie-urilor considera ca aceste cookie-uri sunt „strict necesare”. La prima vizita pe site-ul nostru vi se va afisa o caseta de dialog prin care va informam asupra utilizarii modulelor cookie. Puteti, daca doriti, sa blocati plasarea cookie-urilor modificand setarile browser-ului Dvs.; cu toate acestea, anumite caracteristici ale Site-ului nostru pot sa nu functioneze pe deplin sau conform destinatiei.

Site-ul nostru utilizeaza serviciile de analiza furnizate de Google Analytics. Analiza site-ului se refera la un set de instrumente utilizate pentru colectarea si analizarea statisticilor de utilizare, care ne permit sa intelegem mai bine modul in care utilizatorii utilizeaza Site-ul nostru. Aceasta, la randul sau, ne permite sa imbunatatim Site-ul nostru si serviciile oferite prin acesta.

Serviciile de analiza utilizate de Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a strange informatiile necesare. Cateva dintre aceste cookie-uri pot fi plasate imediat atunci cand vizitati pentru prima oara site-ul nostru si este posibil ca noi sa nu putem obtine consimtamantul dvs. prealabil. Puteti sa eliminati aceste cookie-uri si sa impiedicati utilizarea viitoare a acestora, urmand pasii expusi mai jos:

·        Puteti alege sa activati sau sa dezactivati modulele cookie in browserul dvs. de internet. Cele mai multe browsere de internet va permit, de asemenea, sa alegeti daca doriti sa dezactivati toate modulele cookie sau numai cookie-urile terta parte. Implicit, majoritatea browserelor de internet accepta modulele cookie, dar aceasta setare poate fi modificata. Pentru mai multe detalii, consultati meniul de ajutor din browserul dvs. de internet sau documentatia livrata impreuna cu dispozitivul.

·        Puteti alege sa stergeti cookie-urile in orice moment, insa este posibil sa pierdeti orice informatie care va permite sa accesati site-ul nostru mai rapid si mai eficient, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile de conectare si personalizare.

Este recomandat sa pastrati actualizarea browserului dvs. de sistem si a sistemului de operare si sa consultati ajutorul si indrumarile oferite de dezvoltatorul browserului dvs. de internet si producatorului computerului sau dispozitivului dvs. daca nu sunteti sigur cum sa ajustati parametrii de confidentialitate.

13. Rezumatul drepturilor dvs. in cadrul GDPR

Potrivit Regulamentului General de Protectie a Datelor Personale, aveti:

·        dreptul de a solicita accesul, stergerea sau corectarea datelor dvs. personale detinute de noi;

·        dreptul de a depune plangere la o autoritate de supraveghere;

·        dreptul de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor;

·        dreptul de a limita procesarea;

·        dreptul la portabilitatea datelor;

·        dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dvs. personale;

·        drepturi in ceea ce priveste luarea de decizii si profilarea automata (a se vedea sectiunea 13 de mai jos).

Pentru a aplica oricare dintre drepturile mentionate anterior sau daca aveti alte intrebari legate de site-ul nostru sau de politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati utilizand detaliile stabilite in sectiunea 2 de mai sus.

14. Automatizarea procesului decizional si a profilarii

Compania noastra nu utilizeaza date cu caracter personal in scopul luarii automate a deciziilor sau creare de profiluri.

15. Modificari ale politicii noastre de confidentialitate

Putem schimba aceasta Politica de confidentialitate din cand in cand sau dupa cum este necesar conform legii. Orice modificari vor fi afisate imediat pe site-ul nostru si vom considera ca ati acceptat termenii politicii de confidentialitate la prima utilizare a site-ului nostru in urma modificarilor. Va recomandam sa verificati in mod regulat aceasta pagina pentru a va tine la curent cu orice modificari.

Ultima modificare a acestei Politici a fost facuta pe 03.03.2020.

 

error: Content is protected !!

CONTACTAŢI-NE

Proconsil Grup

DN 28,KM 10, Jud. Iasi, 707305, România

office@motoreductoare.ro

+4.0725.535.013

+4.0232.719.300


 

Acord de confidențialitate

Prin apăsarea butonul TRIMITETI vă exprimaţi consimțământul ca firma noastră să proceseze datele personale trimise prin acest formular în scopul de a vă răspunde la mesajul pe care ni-l trimiteţi. Adresa dvs. de email nu va fi folosită în niciun alt scop. Pentru mai multe detalii referitoare la colectarea şi procesarea datelor personale şi la drepturile dumneavoastră vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.
 

CERETI O OFERTA

Lasati-ne datele dumneavoastra de contact si un agent de vânzari va raspunde solicitarilor.


 

Acord de confidențialitate

Prin apăsarea butonul TRIMITETI vă exprimaţi consimțământul ca firma noastră să proceseze datele personale trimise prin acest formular în scopul de a vă răspunde la mesajul pe care ni-l trimiteţi. Adresa dvs. de email nu va fi folosită în niciun alt scop. Pentru mai multe detalii referitoare la colectarea şi procesarea datelor personale şi la drepturile dumneavoastră vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.
 
Contactează-ne!
Salut! 👋
Cu ce te putem ajuta?
ne adresăm doar persoanelor juridice