Special electric motors

Special electric motors

Electric motors speciale de executie sunt fabricate la cerere sau co-inginerie. Aceste motoare sunt cea mai importanta parte a productiei.

Departamentul nostru tehnic este intotdeauna la dispozitie pentru a dezvolta solutii noi, pentru a imbunatati performantele si a detecta cel mai bun produs, care se potriveste dimensiunilor electrice sau mecanice cu obiectivele proiectului clientului.

Planificam mici modificari pentru a personaliza produsul si dezvoltam proiecte mari pentru a atinge obiective inalte impreuna cu clientii nostri.

Ax blocat

Motoarele care au un rulment pe scutul de fonturi sunt blocate folosind un inel metalic elastic. Aceasta solutie este necesara in cazul unui efort axial alternativ (de exemplu, pinionul de angrenaj conic cu sarcina sau miscare alternativa, subincarcare frecventa sau cu inertie ridicata) pentru a realiza miscarea axiala a arborelui si loviturile lagarelor.

Constructie speciala pentru temperaturi joase (-30 ° C) (IEC 56 … IEC 160)

Motoarele cu design standard pot functiona la temperatura mediului inconjurator pana la -15 ° C. Pentru temperaturi de pana la -30 ° C este recomandabil sa folositi rulmenti speciali, ventilatoare din aliaj de aluminiu, ghidaje de cablu metalice si dopuri. In aceste cazuri, daca exista un pericol de condensare, se recomanda utilizarea executiei speciale „Impregnarea suplimentara a infasurarii” si, in cele din urma, executarea „gauri de scurgere a condensului” si „incalzitoarele anti-condens”.

Motoare electrice speciale cu orificiile de scurgere a condensului

Motoarele proiectate cu orificii de scurgere pentru a scoate motorul de la apa care a crescut din anumite conditii de mediu. In aceasta executie motoarele sunt alimentate cu orificii inchise cu dopuri. Consultati intotdeauna Departamentul Tehnic cu privire la pozitia reala a motorului, inainte de a va extinde poziția orificiilor pe cadrul motorului.

Incalzitoare anti-condensare (IEC80 … IEC160)

Pentru motoarele instalate in locuri reci si umede, cu temperaturi importante, condensul de umiditate poate fi periculos pentru rezistenta izolatiei infasurarii. La cerere, putem aplica incalzitoarele adecvate direct pe capetele de infasurare.

Terminalele sunt conectate la o placa de borne îin interiorul cutiei de conexiuni a motorului.

Incalzitoarele sunt disponibile la 110 V și 220 V.

Impregnarea suplimentara

Motoare proiectate cu o protectie suplimentara a infasurarilor impotriva solicitarilor electrice (varfuri de inalta tensiune din aplicatia de acțtionare cu invertor), medii agresive (umiditate si mucegai) sau agenti mecanici (vibratii mecanice sau electrice ridicate).

Se compune dintr-un al doilea ciclu de impregnare dupa asamblare.

Motoare electrice speciale cu tensiuni si frecvente speciale

Motoarele trifazice standard sunt produse la următoarele tensiuni si frecventțe nominale: 230/400V 50Hz si 400/690V 50Hz.

Motoarele pot funcționa la o tensiune diferita cu o toleranta de +/- 5%

La cererea clientului, putem produce motoare cu tensiune si frecventa speciale.

Motoare electrice speciale cu arbori specifici

La solicitarea clientului, este posibila alimentarea motoarelor cu arbore special ca desen client.

Este posibil sa se alimenteze motoare cu material de arbore diferit de cel standard (C40), folosind otel inoxidabil sau altii, cu dimensiuni standard sau desen special pentru client.

Flanse speciale

Datorita montarii cu flansa modulara este posibil sa se prevada, la cerere, flanse speciale.

Capacul ventilatorului de ploaie

Pentru aplicatii in exterior, montare verticala, arborele DE in jos (V5, V1, V18) se recomanda asamblarea unor capace speciale cu capac de ploaie. Este disponibil pentru toate dimensiunile de cadre.

Termistori (PTC)

Motoare proiectate cu trei termistori in serie, introduse in bobine, pentru conectarea la un dispozitiv de intrerupere a contactului adecvat. Cablurile conectate la un bloc terminal de zbor. O variatie brusca a rezistentei are loc atunci cand temperatura infasurarilor atinge temperatura setata. Sunt disponibile diferite temperaturi de reglare.

Motoare electrice speciale cu comutator termic bi-metal

Motor proiectat cu doua sau trei comutatoare bi-metal in serie cu contact NC (normal inchis) si introdus in bobine.

Curent nominal de 1,6 A, tensiune nominala 250 V AC.

Contactul NC se deschide cand temperatura atinge valoarea setată. Sunt disponibile diferite temperaturi de reglare.

Contactul NC trebuie conectat la intreruptorul principal al motorului.

Motoare monofazate cu infasurari balansate

Motoare electrice speciale monofazate cu infasurari echilibrate adecvate pentru o singura conexiune pentru mers inapoi. Puterea este de obicei egala cu cea a designului monofazat al motorului. CereTi-i Departamentul tehnic pentru detalii.

Executie pentru obtinerea cuplurilor de pornire mari (Ms / Mn 1,25-1,6) utilizand un condensator auxiliar de pornire care este oprit dupa pornire cu ajutorul unui intrerupator electronic inclus in motor.

Dispozitivul electronic utilizeaza un comutator TRIAC, foarte fiabil si in cazul incarcarilor cu inertie ridicata.

Pictura (contra coroziunii)

La cerere si pentru loturi de cel putin 30 de bucati, este posibil sa aveti motoare vopsite cu vopsea epoxidica, cu culoarea ceruta de client.

Alte vopsele cu caracter anti-sare.

error: Content is protected !!

CONTACT US

Proconsil Grup

DN 28,KM 10, Iasi county, 707305, Romania

office@motoreductoare.ro

+4.0725.535.013

+4.0232.719.300


 

Privacy agreement

By clicking the SEND button you express your consent for our company to process the personal data sent through this form in order to respond to the message you send us. Your email address will not be used for any other purpose. For more details on the collection and processing of personal data and your rights please consult Privacy Policy.
 

REQUEST AN OFFER

Leave us your contact details and a sales agent will respond to your requests.


 

Privacy agreement

By clicking the SEND button you express your consent for our company to process the personal data sent through this form in order to respond to the message you send us. Your email address will not be used for any other purpose. For more details on the collection and processing of personal data and your rights please consult Privacy Policy.
 
Contactează-ne!
Salut! 👋
Cu ce te putem ajuta?
ne adresăm doar persoanelor juridice